authentic

WE BELIEVE IN AUTHENTIC BEAUTY  Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek onze visie.

Goed doordachte haarverzorgingsproducten zijn een combinatie van de modernste technieken, zorgvuldig gekozen ingrediënten en een voortdurende ontdekkingsreis. Lees hier hoe deze elementen samenkwamen in de zeer effectieve formules van Authentic Beauty Concept.

Al vanaf het prilste begin wil de mens gezond haar. Culturen in de hele wereld hebben lange tijd de kracht van planten gebruikt in de hoop op glanzende haarlokken. Alles van noten en zaadolie tot vruchtvlees en gestampte kruiden werd op de lokken gesmeerd. In de loop van de tijd werden er door de ontwikkeling van de wetenschap en technologie steeds betere methoden gevonden om die kracht goed te gebruiken. Zo hebben ook de ingrediënten een ontwikkeling doorgemaakt van simpele combinaties tot gespecialiseerde formules. De producten van Authentic Beauty Concept zijn samengesteld uit een speciale combinatie van zuivere, natuurlijke extracten. Zo zitten er fruitextracten van mango en extracten van basilicumbladeren in het productassortiment van Hydrate voor droog haar. Mango is rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, en basilicum is ontstekingsremmend. Hieronder lees je hoe deze ingrediënten dankzij moderne technieken zijn geëxtraheerd, gezuiverd en geconserveerd.
Allereerst hebben we het traditionele
gebruik van botanische ingrediënten
onderzocht en uit de hele wereld kennis
over natuurlijke beautyproducten gehaald.

www.authenticbeautyconcept.nl